Yritys

PK-Rengas Oy

Pentti Kärkkäinen perusti ensimmäisen rengasliikkeensä Kiteelle 1976.  Liike otettiin paikkakunnalla hyvin vastaan ja toiminta Kiteen Peltotiellä jatkuu edelleen. Toiminnan laajentaminen Savonlinnaan tuli ajankohtaiseksi vuonna 1981, jolloin PK-Rengas avasi rengasmyymälän Nojamaan teollisuusalueella.

Uuden vuosituhannen alussa PK-Renkaan tilat Savonlinnassa alkoivat käydä pieneksi kasvavalle liiketoiminnalle ja etenkin raskaalle kalustolle. Pentti Kärkkäinen ja hänen työnsä jatkajaksi lähtenyt poikansa Timo halusivat saada liiketoiminnalle nykyaikaiset ja riittävän suuret tilat ja uuden rengashallin rakennustyöt aloitettiin kaupungin itälaidalle valtatie 14:sta varteen 13500 m2 tontille.

Uuden, edustavan toimitalon avajaisia vietettiin keväällä 2003. Uudesta rakennuksesta suunniteltiin kerralla riittävän suuri – 1800 m2 ja nyt voidaan jopa pitkät rekka-autot ajaa kokonaisina läpiajettavaan halliin rengastöitä varten. Uusi rakennus suunniteltiin luonnollisesti myös työolosuhteiltaan nykypäivän mittapuun mukaiseksi ja kasvava henkilökunta kiittääkin valoisia ja väljiä tiloja ja reippaasti parantunutta työergonomiaa. Hyvät tilat helpottavat myös korkeiden laatuvaatimusten täyttämistä. Rakennuksen julkisivulle komean ilmeen antavaan lasisiipeen saatiin nyt myös hyvät tilat myymälälle ja töiden vastaanotolle.

Asiakkaat ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä siisteihin ja valoisiin tiloihin.Kärkkäiset halusivat uuteen halliin myös runsaasti varastotilaa, jonka tarve kasvaa jatkuvasti asiakkaiden jättäessä kesä- tai talvirenkaansa säilytykseen kausien välillä. Rengashotellitoiminnan kasvu jatkuu edelleen.

mikkolevanenYritys